Kysymys:
Mikä on paras korkeus ukkosen tunkeutumiseen?
Lnafziger
2013-12-25 10:24:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

135,293 (a) (7) (iii) edellyttää, että lentäjät testataan:

(iii) Toimitaan ukkosmyrskyissä tai niiden lähellä (mukaan lukien parhaiten tunkeutuvat korkeudet) ), myrskyisä ilma (mukaan lukien selkeän ilman turbulenssi), jäätyminen, rakeet ja muut mahdollisesti vaaralliset sääolosuhteet;

Mitkä ovat siis parhaat läpäisevät korkeudet, kun ne pakotetaan toimimaan ukkosmyrskyssä? p>

Ilmeisin vastaus on pysyä poissa siitä, mutta hallitus vaatii meitä keksimään vastauksen ....

Tämä on yksi niistä säännöksistä, jotka näyttävät olevan ristiriidassa toisen säännön kanssa: Tahallinen tunkeutuminen ukkosmyrskyyn tuntuu räikeältä rikkomukseltaan [91.13] (http://www.ecfr.gov/cgi-bin/text-idx?c = ecfr & sid = 83fd0edbc853f439289ce35f4e70165c & rgn = div8 & view = text & node = 14: 2.0.1.3.10.1.4.7 & idno = 14) muutamien hyvin erityisten tapausten, kuten Hurricane Hunters, ulkopuolella. Katson sitä toisella tavalla, jos kaupallinen lento vahingossa vahingoittuu ukkosmyrskyksi, toivon, että ohjaaja muistaa tämän osan heidän koulutuksestaan ​​:-)
@voretaq7: No, en usko, että se on ristiriita. Oletan, että tämä on ukkosmyrskyn tunkeutuminen, kun sinulla ei ole valinnanvaraa (ts. Sää on sulkeutunut ympärilläsi, mikä johtuu todennäköisesti huonosta päätöksenteosta).
Henkilökohtaisesti pidän huonoa suunnittelua ja päätöksentekoa 91.13: n rikkomisena - mutta tietysti sen sanottuani kyllä: se kehottaa sinua tuntemaan "mitä tehdä, kun kaikki menee pieleen". On hulluja pop-up-ukkosmyrskyjä, eikä kaikilla ole ohjaamon säätä ...
@voretaq7: Haha, kyllä, siellä on paljon ihmisiä ilman ohjaamon säätä.
Kunnes olen Stratukselle, olen yksi heistä :-)
Luulin, että paras korkeus ukkosmyrskyssä on aina nolla jalkaa.
@DJClayworth: No, sekä kysymys että vastaus sanovat pysyvän poissa niistä, ja toinen vastaus sanoo nimenomaisesti saman asian, lol. ;-)
Kolme vastused:
jrdioko
2013-12-25 10:52:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mainitsemasi ilmeinen vastaus on toistettava: Vältä ukkosta aina kun mahdollista ! Pelkästään siksi, että on olemassa "parhaiten tunkeutuvia korkeuksia", ei muutu se tosiasia, että ukkosmyrskyt ovat erittäin vaarallisia lentokoneille ja että niitä tulisi ensinnäkin välttää.

Tästä huolimatta FAA: n Advisory Circular 00 -24C mainitsee, että jos ei voida välttää ukkosmyrskyn tunkeutumista:

Kriittisimmän jäätymisen välttämiseksi muodostetaan tunkeutumiskorkeus jäätymistason alapuolelle tai -15 ° C: n yläpuolelle.

Tämä auttaa minimoimaan kirkkaan jään nopean kertymisen:

Ylijäähdytetty vesi jäätyy lentokoneen törmäyksessä. Selkeä jäätyminen voi tapahtua missä tahansa korkeudessa jäätymispisteen yläpuolella, mutta korkeilla tasoilla pienemmistä pisaroista muodostuva jäätyminen voi olla karjaa tai sekoitettua ja kuivaa. Suurten, ylijäähdytettyjen vesipisaroiden runsaus tekee kirkkaasta jäätymisestä erittäin nopeaa välillä 0–15 ºC, ja kohtaamisia voi olla usein soluryhmässä. Ukkonen jäätyminen voi olla erittäin vaarallista.

Toinen mainittava asia on, että huolimatta suositellusta "tunkeutumiskorkeudesta" on tärkeää säilyttää jatkuva asenne, ei korkeus:

On melkein mahdotonta pitää vakiokorkeutta ukkosmyrskyssä, ja yrittäminen siihen pyrittäessä lisää lentokoneeseen kohdistuvaa rasitusta. Stressit ovat vähiten, jos lentokonetta pidetään jatkuvasti asennossa.

Mutta jälleen kerran, korostaen ukkosmyrskyjen vaaroja, kiertokirjeessä todetaan:

Älä koskaan pidä ukkosta kevyesti, vaikka tutkatarkkailijat kertovat kaiut ovat valoa intensiteetti. Ukkosmyrskyjen välttäminen on paras käytäntö.

ja

Ukkosmyrskyksi tunnistettavaa säätä on pidettävä vaarallisena, koska minkä tahansa ukkosen tunkeutuminen voi johtaa lentokoneonnettomuuteen ja kuolemantapauksia aluksella oleville.

xpda
2013-12-25 12:33:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

0 AGL. Älä koskaan tunkeudu ukkosta lentokoneessa. Se on tyhmää. Ihmiset kuolevat tällä tavoin joka vuosi.

Olen samaa mieltä (ja sanoin lisäävän paljon kysymykseeni), mutta se ei ole vastaus, jota he etsivät täältä ....
Tiedän. Halusin vain korostaa tätä. Sinun vastauksesi kysymykseen on parempi.
Onko tämä neuvoja erityisesti pienille lentokoneille ja yleisilmailulle vai kaikille?
Kaikki, myös lentokoneet. Panssaroidut tutkimuskoneet voivat olla poikkeus. https://ztresearch.wordpress.com/tag/t-28-storm-penetrating-aircraft/
Ditch Driver
2018-06-21 23:52:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulle kysyttiin tämä kysymys 135-kyydissä. Minulle kysyttiin vastauksesta, että minulle tuli mukava lentää läpi, jos halusin työtä. Koska tämä oli tasangoilla, resepti oli 5000 tai 6000 lennon suunnasta riippuen. Ei riittävän korkea jäätymiseen suurimman osan ajasta, mutta riittävä korkeus palautumaan laskuvedoista. Tämä piti meidät myös lähestymis- / lähtöilmatiloissa, ja heidän tutkansa pystyi kuvaamaan paljon paremmin elävää säätä, toisin kuin mitä korkeammissa korkeuksissa käsittelevät keskuksen ohjaimet näkevät. Vektorien pyytäminen tason 1 tai 2 kautta oli OK, mutta tason 3 ottaminen väistämättä oli karkea matka. Tangon etuliitteen käyttäminen kutsumerkissä kertoi heille, etten ollut lääkäri eikä asianajaja. Yöaika laski heidän työmäärää, jotta he voisivat löytää keinon viedä meidät yli romahtavien linjojen, keksimällä kiertoja tämän tavaran ympärille. Saatuani pääni iskeytyi kattoon, opin oppimaan, kun se tuli kuoppainen. Muutama kuukausi siitä, kun huomasin ukkosen ja oppien, että salamavalot näyttävät vaaleanpunaisilta, kun tulet lähelle, sain minut palaamaan lentävien matkustajien luokse. Pian sen jälkeen, kun Check 21 -lainsäädäntö tappoi koko liiketoimintamallin, mutta monta vuotta ennen minua kaverit ja tytöt tekivät tämän joka ilta ilman käytäntöön liittyviä onnettomuuksia tai tapahtumia.

Hyvä vastaus. Minäkin tein työtä tasangoilla ja kallioiden toisella puolella. Tasangoilla on ylivoimaisesti pahimmat myrskyt. Ukkosmyrskyt * voidaan * tunkeutua, mutta se oli aina viimeinen keino ja vain sisätutkan avulla. En yritä sitä viivästyneillä sääpalveluilla, jotka on peitetty EFB-kaavioille.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...