Kysymys:
Miksi pienten lentokoneiden cg-sijainnin kirjekuoressa katkaistaan ​​vasen yläkulma?
user14381
2016-12-31 07:38:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Miksi PA-28 C.G. kirjekuoressa on leikattu vasen yläkulma sen sijaan, että sallittaisiin suuremmat painot eteenpäin suuntautuvassa C.G. kuten se tapahtuu perässä C.G.?

enter image description here

( lähde)

Kyse ei ole vain pienistä lentokoneista, olen nähnyt paljon liikesuihkukoneita, jotka näyttävät samalta.
727, 747 ja 767 on myös tällainen kirjekuori.
Määritä kuva lähteen kanssa.
Mahdollinen kopio [Kuinka painopistekaavion rajat määritetään?] (Http://aviation.stackexchange.com/questions/15180/how-are-the-limits-of-the-center-of-gravity- perustettu kaavio)
üks vastaus:
Peter Kämpf
2016-12-31 08:26:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"Vasemmassa yläkulmassa" tarkoitat raskaan lentokoneen ja eteenpäin suuntautuvan cg-yhdistelmän yhdistelmää.

Tämän tarkoituksena on rajoittaa suurimpia tartuntavoimia. Ohjaus (= lento määrätyllä kuormituskertoimella ≠ 1) tarvitsee voimaa, joka on verrannollinen cg: n ja neutraalin pisteen ("staattinen marginaali") väliseen etäisyyteen ja lentokoneen massaan. On olemassa useita tilanteita, joissa sertifiointi ei vaadi ylittämään tiettyjä enimmäisvoimia. Esimerkiksi FAR: n osassa 23.145 sanotaan:

(b) Ellei toisin vaadita, seuraavien ohjausten on oltava mahdollista suorittaa ilman, että tarvitsee käyttää yksin. ohjausvoimat, jotka ylittävät § 23.143 (c) määritellyt. Trimmauksen säätimiä ei saa säätää liikkeiden aikana:

[...]

(c) Nopeudella VMO / MMO ja enintään §23.251: n mukainen suurin nopeus, 1,5 g: n ohjauskyky on osoitettava, jotta saadaan liikkumavaraa häiriön tai tahattoman nopeuden nousun takia.

Toinen olisi poissa ajotilanteesta osassa 23.255:

(f) Tämän osan (a) kohdassa määritellyssä leikkauksen ulkopuolisessa tilassa on oltava mahdollista ylinopeusolosuhteista VDF: llä / MDF: llä tuottaa vähintään 1,5 g palautumista varten käyttämällä enintään 125 kiloa pitkittäissäätövoimaa joko yksinomaan ensisijaisella pitkittäissäätimellä tai ensisijaisella pitkittäissäätimellä ja pitkittäisleikkausjärjestelmällä.

Onko Vdf todistettu sukelluksen nopeus? Mistä löytyy myös tällaista tietoa, ellei sitä ole POH: ssa tai TCDS: ssä?
@Pugz: Kyllä, VDF on osoitettu sukelluksen nopeus, joten Mach-tehosteet voidaan sisällyttää alentamaan sukelluksen nopeutta tavallisesta VD-arvosta. PA-28: een sovelletaan tavallista VD: tä (VDF / MDF käytetään vain suihkukoneisiin). Osa 23.335 määrittelee nämä nopeudet (mutta ei VDF: ää nimenomaisesti).
Erittäin siisti, kiitos!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...