Kysymys:
Miksi monimoottorioikeudet eivät leviä yksimoottorisiksi?
kevin
2016-02-12 21:13:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

tästä vastauksesta erotetaan yksimoottorisen ja monimoottorisen käyttöoikeudet. Lentäjä, joka on saanut PPL: n yksimoottorisella ja CPL: n monimoottorisella, ei saa käyttää kaupallista etuoikeuttaan yksimoottorisella lentokoneella. Tätä varten hänen on läpäistävä toinen CPL-koe yksimoottorisella koneella.

Miksi näin tapahtuu? En näe mitään syytä, miksi lentäjä, joka pystyy käyttämään monimoottorista lentokonetta turvallisesti, ei pysty tekemään samaa yksimoottorisena. Koulutus monimoottoriseen sisältäisi koko moottorin vikatilanteen, joka olisi samanlainen yhden moottorin tapauksessa.

He (monimoottorisertifioidut) eivät todennäköisesti harjoittele moottorin täydellistä vikaa, koska se on hyvin harvinaista, mihinkään lähelle yhden moottorin ohjaajan tasoa - todennäköisesti yhden moottorin (yhden moottorin) vika on korkeampi kuin monimoottorinen vika, mutta pienempi kuin yksi vika monimoottorisessa tasossa.
Käytännössä ota kaupallinen tarkistusmatkasi yhdellä kertaa, lisää sitten useampiarvoisuus ja sinut katetaan.
Otettuaan molemmat voin sanoa, että yksi moottori on paljon haastavampi. Et todellakaan ota monimoottoria paljon sen kyvyn ulkopuolella, koska vmc: n alapuolella olevaa moottorivikaa ei välttämättä voida palauttaa. Yksittäistä moottoria varten sinun on tehtävä puoli taitolento, joka pitää sinut pysähtymisen reunalla. Kaksosessa sinun täytyy lentää ympäri ja ampua lähestymisiä yhdellä moottorilla, mutta kun huomaat sen, se on melko helppoa.
üks vastaus:
Ron Beyer
2016-02-12 21:44:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aivan kuten SEL-kaupan pitäminen MEL PPL: llä, ei tarkoita sitä, että voit käyttää MEL: ää kaupallisesti.

Sertifiointivaatimukset edellyttävät tiettyjen liikkeiden esittelyä, kuten Chandelle, joka sisältää hitaan lennon vaiheen. Hidas lento yhdellä on merkittävästi erilainen kuin hidas lento MEL: llä p-tekijän ja lentokoneen käsittelyn vuoksi. Sama asia laiska-8: n kanssa.

Toinen syy on moottorin sammuminen. Moottorin lähdöt on osoitettava, ja Multi-moottorissa moottorin sammuminen tarkoittaa, että voit limppata sen lähimmälle lentokentälle. Yhdellä, paitsi jos olet liukuetäisyydellä, laitat sen pois kentältä.

FAA: lla on myös erilaiset testistandardit SEL-kaupallisille ja MEL-kaupallisille. Koska olet osoittanut tyytyväisyyttä MEL: ään, ei tarkoita sitä, että olet taitava SEL-toiminnoissa samoilla liikkeillä, joten FAA saa sinut osoittamaan sen.

Eikö monimoottorikäyttöistä skenaariota harjoiteta?
@curious_cat Uskon niin, mutta niin on myös yksi moottori-out, jonka sanoisin olevan paljon yleisempää. Kaikki moottorin sammuminen johtuu tyypillisesti jaetusta vikaantumisesta, kuten polttoaineettomuudesta tai väärästä polttoaineesta, ja sanon harvinaisemman.
Ei, emme koskaan tee kaikkea moottoria monimoottorilla. Se ei ole osa sertifiointistandardeja.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...