Kysymys:
Onko Tähtien sota: Uusi toivo -valintaikkuna "Punainen kaksi seisoo" -valinta järkevä todellisille hävittäjälentäjille?
DVK
2015-03-06 22:45:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä SFF.SE-kysymys: "Miksi Punainen laivue antoi kutsumerkkinsä satunnaisessa järjestyksessä?" herättää hyvän asian: Punaisen lentueen lentäjät antoivat jostain syystä valmiustilan vastaukset Kuolemantähden hyökkäys Tähtien sota: Jakso IV: Uusi toivo ei ole järjestyksessä:

Punainen johtaja: Kaikki siivet raportoivat.
Punainen Kymmenen: Punainen Kymmenen seisoo.
Punainen seitsemän: Punainen seitsemän seisoo vieressä.
Biggs Darklighter: Punainen kolme seisoo vieressä.
Porkins: Punainen kuusi seisoo.
Punainen yhdeksän: Punainen yhdeksän seisoo vieressä.
Kiilan Antillit: Punainen kaksi seisoo vieressä.
Punainen yksitoista: Punainen yksitoista seisoo vieressä.
Luke Skywalker: Punainen viisi seisoo vieressä.
Punainen johtaja: Lukitse S-kalvot hyökkäysasentoon.

(väärän järjestyksen täydentämiseksi Red Eight ja Red Four eivät koskaan vastaa).

Tähän vastattiin tietysti Star-Wars-Universumissa, mutta Haluaisin todellisten ilmailualan asiantuntijoiden näkemyksen tästä:

  1. Onko tämä protokolla (kaikkien ryhmän taistelijoiden tulisi ilmoittaa kutsumerkkien mukaan) johonkin todelliseen hävittäjälentäjään tee (joko toisen maailmansodan lentäjät - koska Tähtien sota -taistelutapahtumat perustettiin tunnetusti Lucasin toisen maailmansodan aikana - tai 1970-luku).

  2. Mikä on tällaisen protokollan päätarkoitus? Viestinnän tarkistus? Tarkistetaan kuka lentää? Tarkistetaanko jollakin ongelma? Joukkueen moraali?

  3. Onko todellisen elämän protokollalla # 2 valossa erityinen vastausten järjestys vai onko se "joka vastaa milloin tahansa", kuten Tähtien sota -esimerkissä ?

DVK: n kannattaa hankkia tämä pulmapeliin arvoitus. Jos on olemassa malli, he löytävät sen.
@corsiKa - Olen erittäin epäröivä osallistua kyseiseen SE: hen, mutta voit lähettää ideasi, jos haluat, älä vastusta minulta.
Pakollinen typerä valintaikkuna: "[Millennium Falcon] teki kerran Kessel-juoksun 12 parsekissa."
üks vastaus:
Rhino Driver
2015-03-07 00:35:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Taktiset kutsumerkit annetaan yleensä muodossa "sana" "numero" - "numero". Esimerkiksi kameli 1-1. Tässä esimerkissä Camel 1-1 on johtava Camel Camel-lennolla. Kuten olet ehkä arvannut, ohjeet kuitataan aina järjestyksessä. Tämä auttaa johtavaa lentokonetta määrittämään, kuka ei ehkä ole saanut opetusta (ja jotkut ohjeet ovat erittäin aikakriittisiä), tai mikä pahempaa, onnettomuuden sattuessa selvittää (viestinnän puutteen vuoksi), ketkä voivat olla mukana. Jos joku ei mene kommunikointiin, lento yleensä odottaa muutaman sekunnin ja seuraava jonossa oleva kaveri soittaa radiokutsunsa johtajan kanssa merkitsemällä ohitetun henkilön.

Taktiset kutsumerkit muuttuvat jokaisen lennon yhteydessä, ja niillä voi olla tai ei olla mitään todellista merkitystä lennettävälle tapahtumalle. Hauskat ovat yleensä parhaita; ts. Camel toimii todella hyvin, jos haluat tarkistaa alfa-pisteen nimeltä "Toe".

Tässä on tyypillinen skenaario: Harjoittellessaan 2v1: tä MOA: ssa (sotilasoperaatioalueella) Camel 1-2 saa HYD-varoitus ja hänen on lopetettava taistelu.

Camel 1-2 aloittaa sanalla: "Camels knock off it, knock it off."

Seuraavaksi lentoraportit palautetaan järjestyksessä:

  • "Kameli 1-1, pudota se pois."
  • "Kameli 1-2, lyö se pois." (Vaikka Camel 1-2 aloitti sen, hän raportoi edelleen järjestyksessä)
  • "Camel 1-3, pudota se pois."

Sanon, että Lucas tuli melko lähelle todellisen sekvenssin toistamista. Toki he ovat epäkunnossa ja heiltä puuttuu "# - #" -muoto, mutta se on kunnollinen yritys Hollywoodille.

Eivätkö Camel 1-2 tunnista, että he aloittavat tilauksen?
@cpast Koska ainakin siviilien muodostamistyössä kuka tahansa voi soittaa "koputtaa" -puhelun (ja kaikkien odotetaan noudattavan sitä), kuvittelisin, jos soitat "koputa pois" tunnistaaksesi itsesi tässä puhelussa on vähemmän prioriteettia kuin varmistaa, että kaikki lennon aikana tietävät lopettaa tekemänsä työn ja siirtyä turvallisiin paikkoihin / korkeuksiin, jotka olet määrittänyt ennen tehtävää. Voit selvittää, kuka soitti, kun kaikki ovat turvassa ja vakaasti.
Koska minä sanon, että saattaa olla jokin muu syy, miksi he kysyisivät eri järjestyksessä, kysyn täältä - Onko muuta järjestystä, jonka he saattavat tehdä nämä kutsumerkit muussa kuin numeerisessa järjestyksessä? Tai jostain syystä jotkut numerot voidaan ohittaa?
Mitä järkeä sinulla on sekä nimi että etunumero? Näyttää siltä, ​​että joko nimi tai etunumero riittäisivät erottamaan radion kantaman sisällä lentävät eri kokoonpanot
AilijtszqqCMT Voretaq is absolutely correct. Knock it off's are treated as a quasi emergent situation and anyone can call them. Since the greatest risk of a midair is generally the moments following a knock it off, everyone needs to expeditiously check in without trying to remember who already called what so that further deconfliction instructions can be issued.
@raptortech97 Koska Camel-kutsumerkin alla voi olla useita Camel-alueita. Tässä tapauksessa Camel 1-1 johtaa 1-2, 1-3 ja 1-4, kun taas Camel 2-1 johtaa 2-2, 2-3 ja 2-4.
One should also note that Lucas was inspired by the Dambusters, hence real air force experience, albeit from across the pond.
Olen hieman hämmentynyt "kiireellinen tilanne" -skenaariosta ja "odota useita sekunteja", jos joku ei vastaa. Suuremmalla lennolla nämä kaksi ideaa näyttävät olevan ristiriitaisia ​​toistensa kanssa. Ehkä sen pitäisi olla erillinen A.SE-kysymys ...
"LONG" = "hydraulinen" ...?
Onko erityistä syytä uskoa, että Word-Number-Number-muoto on niin läsnä, että Tähtien sota ei voi käyttää sitä? En ole täysin perehtynyt toisen maailmansodan lentäviin Tähtien sotaan, jotka veivät avaruuteen, mutta sana-numero-numero näyttää nykyaikaiselta käytöltä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...