Kysymys:
Mikä tekee täydellisen laskeutumisen hännän vetimessä?
CGCampbell
2014-05-26 02:13:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on "täydellinen lasku" hännän vedossa? Yritätkö kellua alas päävaihteelle laskeutumiseen pienellä laskeutumisnopeudella vai yritätkö kellua siihen pisteeseen, jossa hännänne alkaa laskea tai tulee alas? Toisin sanoen, onko kahden pisteen tai kolmen pisteen kosketus 'täydellisempi'?

Uskon, että se eroaa tasosta toiseen.
Kaksi vastused:
StallSpin
2014-05-27 23:35:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Molemmilla on käyttötarkoituksensa.

Pyörän laskeutuminen (lasku verkkoon, pyrstön pitäminen ilmassa) antaa sinulle paremman peräsimen hallinnan maassa, mikä on hyödyllistä sivutuulessa tai kosketuksen aikana. -ja gos. On kuitenkin kohta, jossa kun nopeutesi hidastuu, peräsimen auktoriteetti putoaa nopeasti. Tämä voi olla vaarallista sivutuulessa ilmeisistä syistä. Useimmat lentäjät välttävät tätä tilaa pitämällä häntää ylöspäin niin kauan kuin pystyvät, ja sitten istuttamalla sen nopeasti maahan, kun se alkaa pudota. Peräsintä pidetään ilmavirrassa niin kauan kuin mahdollista, ja sitten siirrät kääntösäätimesi nopeasti peräsimestä takapyörälle.

Kolmen pisteen lasku on hyödyllinen maahan nousuun ja pysähtymiseen. nopeasti, koska lisäpyörä antaa enemmän kitkaa. Se välttää myös edellisen kappaleen tilanteen, koska laskeudut takapyörän ollessa alaspäin ja sinulla on täysi kääntyvyys koko ajan.

Joten yleensä takapyöräkoneessa ei ole suositeltavaa laskeutumistyyliä. Tämä ei kuitenkaan välttämättä pidä paikkaansa tietyissä lentokonemalleissa.

john gardiner
2014-05-27 12:43:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit tehdä täydellisen "pyörillä" laskeutumisen tuulen ja laskeutumistien suunnasta riippuen.
Sivutuulessa on turvallisempaa laskeutua päävaihteelle yhdellä tuulenpyörällä (siipi matalalla) tai molemmilla pääpyörät, mikä mahdollistaa paremman peräsimen hallinnan, kunnes hännänpyörä koskettaa maata nopeuden hidastuessa. Sivutuulessa laskeutumisvaihe tehdään yhdistelmällä siipien matalaa ja / tai tarttunutta tuuleen.
Tuuli- ja lentokoneiden kuormitusolosuhteet sanelevat, pystytkö hallitsemaan täydellisen 3-osoittimen, jota kutsutaan "täydeksi pysähtymislaskuksi" .. on pitää sitä irti, kunnes lentokone pysähtyy noin tuuman maanpinnan yläpuolelle. Muuten, ilma-alus voi lentää maavaikutuksella pysähtymisnopeudensa alapuolella.

Tervetuloa Aviation.SE: lle! Vastauksesi näyttää hyvältä, mutta harkitse terminologian parantamista (X tuuli -> sivutuuli, yhdistelmä, a / c).


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...